Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g shallots
of 1 garlic clove - 1 sprig fresh rosemary, needles washed and dried
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to taste
- 20 g carrots, cut into pieces (3-4 cm)
- 20 g celery, cut into pieces (3-4 cm)
- 180 g canned chickpeas, strained
- 200 g water
- ½ tsp fine salt
- 100 g whole wheat pasta, dried, e.g. penne rigate or other short type whole wheat pasta
- 60 g prawns, raw, peeled
- 2 pinches freshly ground black pepper (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Fattoush with grilled haloumi
Geen beoordelingen
Balado Eggplant
Geen beoordelingen
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Geen beoordelingen
Egg Puffs
25 min
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35 min
Tofu stew
30min
Vegetable and Almond Soup
45min
Oriental beef stew with pearl couscous
40min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Stuffed vegetables
1h 20 min