Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 50 g onions
- 100 g olive oil
- 200 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g mixed beans, frozen (e.g. flat green beans, lima beans, navy beans)
- 100 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
- 100 g green asparagus, cut in pieces (3 cm)
- 50 g carrots, sliced
- 100 g canned crushed tomatoes
- 1 ½ tsp salt
- 1 pinch dried rosemary, chopped
- ½ tsp sweet paprika
- 1 - 2 pinches saffron threads
- ½ tsp yellow food colouring powder (paella colorant) (optioneel)
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 700 g vegetable broth
- 300 g short-grain rice
- 1 - 2 artichokes, trimmed, cut in eights (optioneel)
- 2 fresh button mushrooms, sliced
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2044 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6h 5min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Lentil moussaka
2h 20min
Vegetable harrira soup
45min
Paella with kidney beans
55min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35 min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Soy bolognese
40min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min