Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork belly, skinless, cut in slices
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp dark sesame oil
- 2 pinch white pepper powder
- 50 g dried shrimp, rinsed
- 30 g cooking oil
- 6 Chinese dried mushrooms, soaked to soften, stems removed and cut in slices
- 3 garlic cloves
- 30 g carrots, cut in small chunks
- 300 g long beans, cut in 5 cm length
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 30 g light soy sauce
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g oyster sauce
- 450 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3474 kJ / 831 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 16 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir-fried vegetables
10min
Tomato-egg soup
20min
Salted Fish Pork Belly
30min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Olive Vegetable Rice
1h 5min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chai Buey
1h 45min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Yam Rice
45min