Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork belly, skinless, cut in slices
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp dark sesame oil
- 2 pinch white pepper powder
- 50 g dried shrimp, rinsed
- 30 g cooking oil
- 6 Chinese dried mushrooms, soaked to soften, stems removed and cut in slices
- 3 garlic cloves
- 30 g carrots, cut in small chunks
- 300 g long beans, cut in 5 cm length
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 30 g light soy sauce
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g oyster sauce
- 450 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3474 kJ / 831 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 16 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 menit
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Nyonya Fish Maw Soup
1j 10 menit
Tomato-egg soup
20 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min
Yam Rice
45 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1j 15 menit