Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork belly, skinless, cut in slices
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp dark sesame oil
- 2 pinch white pepper powder
- 50 g dried shrimp, rinsed
- 30 g cooking oil
- 6 Chinese dried mushrooms, soaked to soften, stems removed and cut in slices
- 3 garlic cloves
- 30 g carrots, cut in small chunks
- 300 g long beans, cut in 5 cm length
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 30 g light soy sauce
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g oyster sauce
- 450 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3474 kJ / 831 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 16 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Mustard Green Rice
35 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min
Yam Rice
45 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min