Compatibele versies
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g toasted pine nuts
- ½ garlic clove
- 80 g fresh basil leaves
- 130 g extra virgin olive oil
- 3 tsp fine sea salt
- 250 g potatoes, diced (2 cm)
- 1200 g water, plus extra for cooking pasta
- 400 g dried fusilli pasta
- 100 g green beans, cut in pieces (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 Std. 45 Min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 Min
Veggie 'Burritos'
20min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 Std. 5 Min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min