Compatibele versies
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g toasted pine nuts
- ½ garlic clove
- 80 g fresh basil leaves
- 130 g extra virgin olive oil
- 3 tsp fine sea salt
- 250 g potatoes, diced (2 cm)
- 1200 g water, plus extra for cooking pasta
- 400 g dried fusilli pasta
- 100 g green beans, cut in pieces (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Cheeseboard Spaghetti
45min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1h
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min