![Pasta and Chickpea Salad Pasta and Chickpea Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4BB383FE-B109-431E-BA4B-92D9C45AB86D/Derivates/0FF37B94-BD44-40C8-8C82-A0DAE6D8917E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 1200 g water
- 10 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- 250 g dried pasta (e.g. penne)
- 250 g cooked chickpeas
- 200 g cherry tomatoes, quartered
- 100 g watercress
- 40 g mozzarella, diced (1 cm)
Vinaigrette
- ½ fresh red chilli, deseeded if desired
- 50 g olive oil
- 20 g lemon juice
- 15 g fresh parsley leaves
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1430 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 15.5 g
Alternatieve recepten
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Macaroni Bake
55 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Chilli Tacos
30 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 Min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Mediterranean Salad
25 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min