Compatibele versies
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g basmati rice (cooking time 12-16 min)
- 180 g peanuts, roasted, salted
- 120 g onions, quartered
- 1 fresh chilli, cut in pieces
-
2 ½
cm fresh turmeric, cut in pieces (2 cm)
of ½ tsp ground turmeric - 2 garlic cloves
- 30 g oil
- ½ tsp ground coriander
- 400 g aubergine, cubed (3 cm)
- 400 g coconut milk
- 1450 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
of 2 tsp vegetable stock paste - 40 g soy sauce
- 1 Tbsp brown sugar
- ½ tsp ground ginger
- 2 - 3 pinches ground cloves
- 2 - 3 pinches ground cinnamon
- 1 ½ tsp salt
- coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2506.2 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 34.7 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 609.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Stroganoff
30min
Mushroom Risotto
30min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1h 35min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min