Compatibele versies
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g basmati rice (cooking time 12-16 min)
- 180 g peanuts, roasted, salted
- 120 g onions, quartered
- 1 fresh chilli, cut in pieces
-
2 ½
cm fresh turmeric, cut in pieces (2 cm)
of ½ tsp ground turmeric - 2 garlic cloves
- 30 g oil
- ½ tsp ground coriander
- 400 g aubergine, cubed (3 cm)
- 400 g coconut milk
- 1450 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
of 2 tsp vegetable stock paste - 40 g soy sauce
- 1 Tbsp brown sugar
- ½ tsp ground ginger
- 2 - 3 pinches ground cloves
- 2 - 3 pinches ground cinnamon
- 1 ½ tsp salt
- coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2506.2 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 34.7 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 609.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Stroganoff
30min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20 min
Carrot and Sesame Burgers
1h 15 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min