Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g dried pasta, green
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 200 g green asparagus, cut in pieces (4-5 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- ½ tsp dried mixed herbs
- 150 g frozen peas
- 230 g fat-free plain yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1543 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Stroganoff
30 Min
Veracruz Fish
30 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 Std. 5 Min
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55min