Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g dried pasta, green
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 200 g green asparagus, cut in pieces (4-5 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- ½ tsp dried mixed herbs
- 150 g frozen peas
- 230 g fat-free plain yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1543 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Thai Curry Noodles
25 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1sa
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1sa
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 dk