Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Radish salsa
- 160 g red radishes, cleaned
- 1 red onion (approx. 60 g), cut into halves
- 10 g mustard (approx. 1 tsp)
- 25 g white wine vinegar
- 35 g olive oil
- ½ tsp fine salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 15 g capers, pickled, drained
Broccoli fritters
- 460 g water
- 500 g broccoli, in florets
- 70 g almonds, whole
- 30 g soy flour, full fat, as egg replacement
- 20 g breadcrumbs, vegan
- 30 g oat flakes
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Tuna stew with potatoes
40min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 min
Stuffed vegetables
1h 20min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Lentil Moussaka
3h 30min
Spinach and tomato quiche
1h 45min