Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soy-Free Tofu
- 11 oz dried chickpeas
- 1 tsp salt
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cumin
- 26 ½ oz water
- 3 oz vegetable oil
Sriracha Dipping Sauce
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh ginger, peeled
- 4 oz sriracha sauce
- 4 oz lime juice
- 2 oz water
- 1 ½ oz maple syrup
- 10 oz lettuce
- 10 oz bean sprouts
- 12 oz carrots, julienned
- 12 oz mixed bell peppers, red and yellow, julienned
- 8 oz purple cabbage, julienned
- 4 oz sugar snap peas
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2335 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 1077 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Vegan Pesto
10min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 Std.
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Golden Oatmeal
10min
Southwest Quinoa
40min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8 Std. 30 Min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12h 20min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min