Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soy-Free Tofu
- 11 oz dried chickpeas
- 1 tsp salt
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cumin
- 26 ½ oz water
- 3 oz vegetable oil
Sriracha Dipping Sauce
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh ginger, peeled
- 4 oz sriracha sauce
- 4 oz lime juice
- 2 oz water
- 1 ½ oz maple syrup
- 10 oz lettuce
- 10 oz bean sprouts
- 12 oz carrots, julienned
- 12 oz mixed bell peppers, red and yellow, julienned
- 8 oz purple cabbage, julienned
- 4 oz sugar snap peas
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2335 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 1077 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Pesto
10 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
2h 5min
Vegan Huevos Rancheros
4u. 45min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Yogurt Miso Potato Salad
35 min
Vegetarian Japchae
45 min
Cauliflower Steaks
45 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Matcha Granola Muffins
25 dk
Southwest Quinoa
40 dk