Apparaten en Accessoires
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
5 portions
Ingrediënten
Soy-Free Tofu
-
dried chickpeas11 oz
-
salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
water26 ½ oz
-
vegetable oil3 oz
Sriracha Dipping Sauce
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled1 oz
-
sriracha sauce4 oz
-
lime juice4 oz
-
water2 oz
-
maple syrup1 ½ oz
-
lettuce10 oz
-
bean sprouts10 oz
-
carrots julienned12 oz
-
mixed bell peppers, red and yellow julienned12 oz
-
purple cabbage julienned8 oz
-
sugar snap peas4 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1077 mg
Eiwitten
21 g
Calorieën
2335 kJ /
558 kcal
Vetten
23 g
Vezels
14 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
71 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meal Prep
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1u. 10min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Vegan "Crab" Cakes
1u. 10min
Quinoa Patties
1u.
Baked Mushroom Empanadas
1u. 50min
Matcha Granola Muffins
25min
Vegan Macaroni and Cheese
5u.
Tofu Ramen Bowl
55min
Vegetarian Chili
50min
Smoky Black Bean Soup
35min