Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 red snapper, gutted, cleaned, whole, (approx. 18 oz), (see Tip)
- 2 ½ oz extra virgin olive oil, plus extra, to brush
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 oz fresh ginger, sliced (½ in.)
- 1 fresh red chili, deseeded
- 3 garlic cloves
- 2 shallots, halved
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2710.9 kJ / 647.9 kcal
- Eiwitten
- 56.5 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 184.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarian Chili
50min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30 min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Black Tahini Banana Bread
1h 20 min
Chicken and Apple Breakfast Sausage and Egg Sandwiches
45min
Fluffy Baked Omelet
35 Min
Spiced Corn Salad
25 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Honey and Oat Grahams
35 Min
Protein Boosted Waffles
25 min
Pumpkin Pancakes with Praline Maple Syrup
35 Min
Challah
3 Std. 10 Min