Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 red snapper, gutted, cleaned, whole, (approx. 18 oz), (see Tip)
- 2 ½ oz extra virgin olive oil, plus extra, to brush
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 oz fresh ginger, sliced (½ in.)
- 1 fresh red chili, deseeded
- 3 garlic cloves
- 2 shallots, halved
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2710.9 kJ / 647.9 kcal
- Eiwitten
- 56.5 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 184.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Potato Curry Soup
35 Min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1h
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 Min
Focaccia with Rosemary and Honey
1 Std. 10 Min
Ramen Noodle Soup
40 Min
Harvest Punch
30min
One Pot Ravioli Soup
30min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Corn and Bacon Chowder
1h 15min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1h 15min