Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz walnuts, plus extra, chopped, to garnish
- 8 oz cremini mushrooms, quartered or 8 oz baby portobello mushrooms, quartered
- 4 oz yellow onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp rubbed sage
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 flank steak (approx. 2 lb)
- 4 oz blue cheese, crumbled, plus extra to garnish
- 1 oz baby spinach, plus extra to serve
- ½ oz unsalted butter, to fry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1946 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 483 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25 min.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13hod. 20min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h