Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz carrots (approx. 3-4 carrots) peeled, cut into pieces (approx. ¾ in.)
- 2 oz white onions, peeled and cut into pieces (approx. ¼ large onion)
- 1 oz oil, plus extra to fry
- 3 ½ oz salted butter, plus extra to grease
- 7 oz all-purpose flour, plus extra for breading
- 17 ½ oz whole milk
- 1 pinch ground nutmeg, to taste
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 3 large eggs
-
5 ½
oz bread crumbs, for breading (see Tip)
of 5 ½ oz panko - parsley leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 937 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Egg-Free Mayonnaise
10 dk
Yam Gratin
30min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 dk
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Soy Yogurt
11 Std. 30 Min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Apricot Bars
6 Std. 45 Min
Quinoa Patties
1h
Kabocha Sage Risotto
40min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min
Fruit Smoothie
5min