Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz carrots (approx. 3-4 carrots) peeled, cut into pieces (approx. ¾ in.)
- 2 oz white onions, peeled and cut into pieces (approx. ¼ large onion)
- 1 oz oil, plus extra to fry
- 3 ½ oz salted butter, plus extra to grease
- 7 oz all-purpose flour, plus extra for breading
- 17 ½ oz whole milk
- 1 pinch ground nutmeg, to taste
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 3 large eggs
-
5 ½
oz bread crumbs, for breading (see Tip)
of 5 ½ oz panko - parsley leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 937 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Orange Curry Dressing
10 min
Summer Squash Flatbread
50min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Sweet Potato Spoon Bread
1h
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Ratatouille
40min
Floating Islands
40min
Cheese Crackers
2h 30 min
Stuffed Vegetables
1h 20 min
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h