Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 120 g onions, cut into halves
- 50 g oat flakes
- 265 g canned kidney beans, drained (weight after draining)
- ½ - 1 tsp sambal oelek
- 2 tsp mustard
- ½ tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 755 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 Std. 30 Min
Lentil moussaka
2h 20min
Pudla with Spinach and Paneer
1 Std.
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Vegan Pasta
1h 10min
Lentil loaf
1h 55min
Vegan Bean Burgers
1小时 20 分钟
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35min