Apparaten en Accessoires
Vegan bean burger
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
4 pieces
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves2
-
onions cut into halves120 g
-
oat flakes50 g
-
canned kidney beans drained (weight after draining)265 g
-
½ - 1 tsp red chilli saucesambal oelek½ - 1 tsp
-
mustard2 tsp
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
oil for frying
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
755 kJ /
180 kcal
Vetten
5 g
Vezels
8.1 g
Koolhydraten
20 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burger time
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 godz. 35 min
Lentil loaf
1 godz. 55 min
Vegan Burger
5 godz.
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Cauliflower buffalo bites
35 min