Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust pastry
- 250 g wheat flour, plus extra for dusting
- 125 g butter, salted, cut in pieces, plus extra for greasing
- 10 g water
- 1 tsp salt
- 1 egg
- ½ tsp herbes de Provence, dried
- 1 pinch ground Espelette pepper
Filling
- 300 g aubergines
- 150 g courgettes
- 100 g carrots
- 100 g red pepper
- 50 g mustard
- 100 g green olives, pitted
- 1 egg
- 60 g milk
- 70 g single cream
- 4 pinches salt
- 2 pinches ground pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1704 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dill and feta flatbread
1h 20min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies) Metric
1h 20min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1h 35min
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 godz. 45 min
Sun-dried tomato tartare
15min
Cherry and almond clafoutis pudding
3 Std.
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 Std. 25 Min
Roquefort Sauce
20min