Apparaten en Accessoires
Provençal tart
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 15min
6 portions
Ingrediënten
Shortcrust pastry
-
wheat flour plus extra for dusting250 g
-
butter, salted cut in pieces, plus extra for greasing125 g
-
water10 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
herbs de Provence, dried½ tsp
-
ground Espelette pepper1 pinch
Filling
-
aubergines300 g
-
courgettes150 g
-
carrots100 g
-
red pepper100 g
-
mustard50 g
-
green olives, pitted100 g
-
egg1
-
milk60 g
-
single cream70 g
-
salt4 pinches
-
ground pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
8 g
Calorieën
1704 kJ /
407 kcal
Vetten
26 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
35 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Provence on your table
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Keine Bewertungen
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Vegetable and Seaweed Tartare
45 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 Std.
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Spinach and tomato quiche
1 Std. 45 Min
Fennel Risotto
35 Min