Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust pastry
- 250 g wheat flour, plus extra for dusting
- 125 g butter, salted, cut in pieces, plus extra for greasing
- 10 g water
- 1 tsp salt
- 1 egg
- ½ tsp herbes de Provence, dried
- 1 pinch ground Espelette pepper
Filling
- 300 g aubergines
- 150 g courgettes
- 100 g carrots
- 100 g red pepper
- 50 g mustard
- 100 g green olives, pitted
- 1 egg
- 60 g milk
- 70 g single cream
- 4 pinches salt
- 2 pinches ground pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1704 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato and Vegetable Purée
40 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1sa
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5 Std. 15 Min
Minestrone
45 min
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
1h 35min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 min
Courgette and cod lasagne
1sa
Mushroom Pâté
1h 30min
Spinach and tomato quiche
1sa 45 dk