![Provençal tart Provençal tart](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6dfa65ac-7934-418b-8e1a-275f29b5d57e/Derivates/5b4f1257-96a7-4a13-91f7-b27730aa39c6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust pastry
- 250 g wheat flour, plus extra for dusting
- 125 g butter, salted, cut in pieces, plus extra for greasing
- 10 g water
- 1 tsp salt
- 1 egg
- ½ tsp herbes de Provence, dried
- 1 pinch ground Espelette pepper
Filling
- 300 g aubergines
- 150 g courgettes
- 100 g carrots
- 100 g red pepper
- 50 g mustard
- 100 g green olives, pitted
- 1 egg
- 60 g milk
- 70 g single cream
- 4 pinches salt
- 2 pinches ground pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1704 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cherry clafoutis
1 godz. 5 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27u.
Tuna mousse
10p
Champagne crème brûlée
2 Std. 25 Min
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Geen beoordelingen
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2 Std. 20 Min
Asparagus Stem Soup
55 min
Pisco Sour
10p
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 Std.