Apparaten en Accessoires
Trout mousse
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
20 pieces
Ingrediënten
-
shallots cut into halves4
-
smoked trout fillets, cut into pieces (approx. 4 fillets)250 g
-
crème fraîche150 g
-
fine salt¼ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
pumpernickel bread (see tip) or brown bread, bite-sized (Ø 4-5 cm)20 slices
-
dill, fresh for garnishing4 - 5 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
4 g
Calorieën
257 kJ /
62 kcal
Vetten
3 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Party
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Panettone
34u. 25min
Quince Tart
50min
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14u. 15min
Sweet shortcrust pastry
1u. 50min
Passion Fruit Soufflé
35min
Tahini dip (tarator)
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1u. 10min
Champagne crème brûlée
2u. 25min
Leek quiche
1u. 45min
Coulibiac
2u. 15min
Chocolate cake
45min