Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cured ocean trout
- 500 - 800 g ocean trout fillet, trimmed, boned, skin removed
- 1 star anise
- 5 juniper berries
- 1 tsp pink peppercorns
- 1 tsp caraway seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 125 g sugar
- 125 g sea salt
- 2 lemon peel strips, no white pith (4 cm)
- 100 g gin of choice (see Tips)
Salad
- 3 radishes, trimmed and thinly sliced
- ½ cucumber, sliced
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to drizzle
- 4 sprigs fresh chives, chopped to garnish
- micro herbs, to serve
- crème fraîche, to serve
- bread, toasted to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1326.8 kJ / 315.9 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 2029 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wasabi mayonnaise
10min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Romesco dip
10min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Fattoush with grilled haloumi
5sa
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30 min
Café de Paris butter
25 Min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Camembert with cranberries and almonds
30 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Lemon and caper aioli
15 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min