Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peeling potatoes
- 600 g new potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
- 600 g water
Dill pesto
- 50 g red onion, halved
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g pine nuts
- 60 g extra virgin olive oil
- 25 - 30 g fresh dill leaves, plus extra to garnish
- 20 g pickled capers
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- 150 g Greek yoghurt
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
New potato and asparagus salad
- 5 eggs
- 1300 g water
- 400 g green asparagus, ends trimmed, cut in half or into thirds
- 150 g cucumber, sliced (2 mm) (optioneel)
- pine nuts, toasted, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2209.2 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 32.8 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 595.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kale (Stem) Juice
5 min
Rye Bread
6h 5min
Spaghetti Muffins
55min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Bern-style Rösti (TM6)
40min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1h 15 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15sa 35 dk
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Spanish Tortilla
1h