Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
Dough
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g sun-dried tomatoes
- 130 g water
- 100 g milk
- 1 tsp sugar
- 25 g fresh yeast, crumbled
- 500 g flour
- 40 g olive oil
- 1 ½ tsp salt
Eggs
- 6 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
Assembly
- 1 tbsp olive oil, for greasing
- 2 tbsp breadcrumbs, for sprinkling
- 50 g pesto rosso
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 235.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Allergen Free Granola
Brak ocen
Whole Orange Bundt Cake
1 Std. 25 Min
Apple Buckle Cake (TM6)
2 Std.
Aloha Carrot Cake
1h 20min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Pumpkin Seed Butter
35 min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 Std. 40 Min
Chocolate Babka
3 Std.
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Rich Fruit Cake
25 godz. 25 min