Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 750 g water
- 700 g new potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
- 80 g onions, cut in halves
- 50 g butter
- 50 g white wine
- 500 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 1 ½ tsp salt, to taste
- 8 tbsp olive oil
- ¾ tsp ground black pepper, to taste
- 5 garlic cloves, lightly crushed
- 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 tbsp cornflour (starch), dissolved in 4 tbsp cold water
- 100 g cream, 30-40% fat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 46.9 g
- Verzadigd vet
- 16.1 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 911.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili Lime Steamed Corn
25 Min
South African yellow rice using rice mode
20 Min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45min
Welsh Anglesey eggs
1 Std.
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 Std.
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Yoghurt and cucumber salad
5 Min
Xerém maize meal with fresh tuna
40min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Cheese Omelet with Spinach
25 Min