Apparaten en Accessoires
Duchess casserole with vegetables
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
water1600 g
-
waxy potatoes fitting through hole in mixing bowl lid800 g
-
carrots cut in pieces (4 cm)700 g
-
green peas, fresh or frozen250 g
-
butter in pieces, plus extra for greasing30 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
salt¾ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
Béchamel
-
butter cut in pieces40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
-
salt¾ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
-
fresh parsley chopped, for garnishing½ bunch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
742.5 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
1587.1 kJ /
379.3 kcal
Vetten
15.4 g
Vezels
8.6 g
Verzadigd vet
8.6 g
Koolhydraten
50.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarian Favourites
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Geen beoordelingen
Empanada pastry
45min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40min
Apple and Pear Hot Cereal
Geen beoordelingen
Peanut Milk (Metric)
5min
Savory tart with tuna, eggs and capers
1u.
Tarte Tatin
1u.
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3u. 10min
Marinated Peppers
55min
Apple punch
30min
Basic Soup Purée
Geen beoordelingen