Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g water
- 800 g waxy potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
- 700 g carrots, cut in pieces (4 cm)
- 250 g green peas, fresh or frozen
- 30 g butter, in pieces, plus extra for greasing
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 3 pinches ground nutmeg
Béchamel
- 40 g butter, cut in pieces
- 500 g milk
- 40 g flour
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 3 pinches ground nutmeg
- ½ bunch fresh parsley, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1587.1 kJ / 379.3 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 742.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy pea soup
40min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Yogurt with Spiralized Fruit
10min
Tex-Mex Bowl
50min
Hamburger Buns with Stout Beer
3 Std.
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40min
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
1h
Curry potato soup
35min
Split Pea Soup
2h 10 min.
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12h 50min
Almond toffees
1h 45min
Traditional Canadian Pie Pastry
15 Min