Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g pistachio nuts, roasted, shelled, unsalted
- 10 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh mint leaves
- 10 g fresh basil leaves
- 30 g extra virgin olive oil
- 80 g red onions, halved
- 30 g tahini
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g miso paste
- 2 - 3 pinches salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- 200 g cooked beetroot, cut in pieces
- 120 g barley grain
- 1200 g water
- 12 cherry tomatoes
- 200 g cucumber
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1024.4 kJ / 244.8 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 294.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette Soup with Basil and Cashew
20p
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 Std. 15 Min
Curry Seafood Chowder
1h
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 min
Lentil and chorizo stew
3h 45min
Creamy pea soup
40p
Cream of chard soup
35 Min
Colourful Quinoa Salad
40p
Stracciatella Soup
30min
Smooth fennel and carrot soup
40p
Pea Pesto with Ricotta
10p