Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g pistachio nuts, roasted, shelled, unsalted
- 10 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh mint leaves
- 10 g fresh basil leaves
- 30 g extra virgin olive oil
- 80 g red onions, halved
- 30 g tahini
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g miso paste
- 2 - 3 pinches salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- 200 g cooked beetroot, cut in pieces
- 120 g barley grain
- 1200 g water
- 12 cherry tomatoes
- 200 g cucumber
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1024.4 kJ / 244.8 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 294.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Courgette omelette
40min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Sun-dried tomato tartare
15 Min
Olive Spread
5min
Portuguese Leeks
45 Min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h