Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegan Cheese
- 200 g blanched almonds
- 500 g water, lukewarm
- 30 g freshly squeezed lemon juice (1-2 lemons)
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp garlic powder
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches paprika
- 3 tsp agar-agar
- 200 g filtered water
- olive oil, for greasing
Aubergine
- 600 g aubergines, sliced lengthways (5 mm, approx. 20 slices)
- 2 Tbsp olive oil, for brushing
Carrot Cream
- 30 g shallot, halved
- 30 g olive oil
- 300 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbled - 1 tsp curry powder (optioneel)
Assembly
- 100 g cherry tomatoes, quartered
- 10 fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2128.7 kJ / 508.8 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 293.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nut bolognese
35 min
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Ratatouille Galette (TM5)
1h 30min
Carrot and Sesame Burgers
1h 15 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Chickpea Pancakes
20min