Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegan Cheese
- 200 g blanched almonds
- 500 g water, lukewarm
- 30 g freshly squeezed lemon juice (1-2 lemons)
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp garlic powder
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches paprika
- 3 tsp agar-agar
- 200 g filtered water
- olive oil, for greasing
Aubergine
- 600 g aubergines, sliced lengthways (5 mm, approx. 20 slices)
- 2 Tbsp olive oil, for brushing
Carrot Cream
- 30 g shallot, halved
- 30 g olive oil
- 300 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbled - 1 tsp curry powder (optioneel)
Assembly
- 100 g cherry tomatoes, quartered
- 10 fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2128.7 kJ / 508.8 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 293.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Vegan Burger
5j
Vegan Spanish Omelette
40p
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30p
Chickpea Pancakes
20p
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45p
Vegan Mushroom Bowls
1h 20 min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 Std.
Gluten-free Vegan Lasagne
2h 20 phút
Vegan Butter
2j
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.