Compatibele versies
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 420.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Smoky Paprika Rub
5 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1 Std. 10 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 Min
Fennel Apple Salad
20min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 Std.
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40 Min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Potato and Celeriac Gratin
1 Std. 10 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min