Compatibele versies
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 420.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 dk
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 dk
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 Std. 45 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 dk
Stuffed Portobello Mushrooms
45 dk
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Black Ravioli with Sea Bass
1 Std. 45 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 dk
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h