![Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7f85e860b2d94baf2b6e549be553771d/Derivates/4456f545c631cc1db11ae13b242e24247be73736.jpg)
Compatibele versies
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dried chickpeas
- water, for soaking
- 300 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 150 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 70 g breadcrumbs
- 1 Tbsp tahini
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 30 g blanched almonds
- 15 g red wine vinegar
- 1 tsp sugar
- 60 g fresh mint leaves, roughly chopped
- 300 g cherry tomatoes, halved
- 70 g pomegranate seeds
- 6 pitta breads, for serving (see tip)
- houmous, for serving (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2474.6 kJ / 591.5 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 69.1 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 1318.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12sa 20 dk
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Rich Tomato Sauce
30 Min
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min