Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g onions, quartered
- 20 g olive oil, plus extra for brushing
- 1500 g frozen spinach, defrosted, squeezed (approx. 600 g)
- 400 g feta cheese, crumbled
- 2 medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 sheets filo pastry
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 739.2 kJ / 176.7 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 658.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bern-style Rösti (TM6)
40 min
Semolina Dumplings
1 Std. 40 Min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 godz.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 Std. 5 Min
Sticky Gochujang Marinade
10min
Cullen Skink
45 min
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
1 Std. 40 Min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40 min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 godz.
Retro prawn cocktail
20 min
Spanish Tortilla
1 godz.
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min