Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 200 g onions, quartered
- 50 g extra virgin olive oil
- 400 g pumpkin flesh, diced (3 cm)
- 400 g fresh spinach leaves
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 3 large eggs, beaten
Pastry
- 400 g plain flour, plus extra for dusting
- 70 g sunflower oil
- 150 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 1 egg, beaten, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1585 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 19.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle with Pumpkin
1h 10min
Spinach and Carrot Muffins
1h
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Vegetable and Almond Soup
45min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min
Mini Spinach Calzone
2 Std. 35 Min
Quinoa Tostadas
30min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Roast Carrot Butter
1h
Pumpkin Quiche
2 Std. 5 Min