Compatibele versies
Nectarine and Prosciutto Spelt Pizza with Balsamic Glaze
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 200 g spelt flour
- 200 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Balsamic Reduction
- 250 g balsamic vinegar
- 25 g granulated sugar
Topping
- 4 Tbsp red pepper pesto
- 250 g mozzarella, sliced
- 6 slices prosciutto, torn in large pieces (approx. 80 g)
- 2 nectarines, each sliced in 8 segments
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 50 g rocket leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3218.8 kJ / 769.3 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 100.1 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 1522.6 mg
Alternatieve recepten
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1h 15 min.
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 godz. 10 min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 godz. 45 min
Raspberry Tartlets
1h 15 min.
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min
Chickpea and Ham Balls
35min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5h 50min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40min
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Apple, Sultana and Cinnamon Porridge
15 Min