Compatibele versies
Nectarine and Prosciutto Spelt Pizza with Balsamic Glaze
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 200 g spelt flour
- 200 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Balsamic Reduction
- 250 g balsamic vinegar
- 25 g granulated sugar
Topping
- 4 Tbsp red pepper pesto
- 250 g mozzarella, sliced
- 6 slices prosciutto, torn in large pieces (approx. 80 g)
- 2 nectarines, each sliced in 8 segments
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 50 g rocket leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3218.8 kJ / 769.3 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 100.1 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 1522.6 mg
Alternatieve recepten
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Potato Base Pizza
1h 5min
Quinoa Salmon Patties
1h 20 min
Mac 'n' Cheese Muffins
1h
Peanut and Soba Noodle Slaw
20min
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50min
Pineapple Vanilla Ice Lollies
6h 20min
Chickpea and Ham Balls
35min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Geen beoordelingen
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Rainbow Veggie Pizza
1h 40min