Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 250 g water
- 200 g caster sugar
- 15 - 20 cardamom pods, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste
- 8 apricots, halved, stoned (approx. 400 g)
- 200 g Greek yoghurt (0% fat), for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 726 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 dk
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1sa 30 dk
Honey and Blood Orange Cake
2h
Butterbean Mash with Paprika
20 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Stewed Rhubarb with Orange
10 Min
Aubergine and Almond Dip
20 Min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1sa
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.