Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 250 g water
- 200 g caster sugar
- 15 - 20 cardamom pods, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste
- 8 apricots, halved, stoned (approx. 400 g)
- 200 g Greek yoghurt (0% fat), for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 726 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stewed Rhubarb with Orange
10 dk
Custard
15 dk
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Rhubarb Vanilla Flan
50 Min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40p
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 Std. 50 Min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20p
Courgette and Pine Nut Cake
50 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20p
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Celeriac and Apple Soup
55min
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5j