Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced Labne
- 500 g natural yoghurt
- 100 g dukkah
Mint Vinaigrette
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 1 - 2 sprigs fresh mint, leaves only, to taste
- 1 tsp sugar beet molasses
- 30 - 40 g lemon juice, to taste
- 60 g extra virgin olive oil
Salad
- 500 g water
- 450 g butternut squash, unpeeled, cut in wedges (1 cm)
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 100 g red onions, cut in wedges (1 cm)
- ½ pomegranate, seeds only
- 200 g rocket leaves, washed and patted dry
- 1 - 2 Tbsp pumpkin seeds, to taste (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2182 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 36.7 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Ricotta Ravioli
1h 30min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2h
Australian Oat Damper
55min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1h 35 min
Carrot and Peanut Bake
55min
Amaretti Crème Brulée
4h 30 min
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11h
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Veggie Wellington
2h