Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced Labne
- 500 g natural yoghurt
- 100 g dukkah
Mint Vinaigrette
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 1 - 2 sprigs fresh mint, leaves only, to taste
- 1 tsp sugar beet molasses
- 30 - 40 g lemon juice, to taste
- 60 g extra virgin olive oil
Salad
- 500 g water
- 450 g butternut squash, unpeeled, cut in wedges (1 cm)
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 100 g red onions, cut in wedges (1 cm)
- ½ pomegranate, seeds only
- 200 g rocket leaves, washed and patted dry
- 1 - 2 Tbsp pumpkin seeds, to taste (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2182 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 36.7 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 godz. 35 min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 Std.
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Mini Vegetable Frittatas
35 min
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
Geen beoordelingen
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Vanilla ice cream
12h
Malva Pudding
55min
Seafood Korma
40 min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1h 40 min
Honey and Blood Orange Cake
2h
Pesto with Rocket and Chilli
10 Min