Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nachos
- 100 g plain flour, plus extra for dusting
- 100 g cornflour
- 5 g salt
- 80 g water
- 40 g sunflower oil
- 10 g Mexican spice mix
Vegetable Garnish
- 80 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 10 g olive oil
- 230 g peppers, red and yellow, cut in strips (3 cm)
-
1
tsp dried chilli, mild
of Mexican spice mix - 200 g tomatoes, cut in pieces (2 cm)
- 285 g tinned sweetcorn, drained
- 250 g tinned kidney beans, rinsed, drained
- 2 Tbsp whipping cream
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 20 g parsley leaves
- 60 g Cheddar cheese, grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1480 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 527 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 Min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
1 godz.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 Std. 20 Min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Mushroom Wellington
2h 20min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 godz. 25 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30 Min