Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g apples, peeled or unpeeled, thoroughly washed if unpeeled, stem removed. Ends trimmed, cored and quartered. Trimmed to fit the blade width.
- 300 g beetroots, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fits the blade width
- 1 lemon, juice only
- 40 g olive oil
- 15 g Dijon mustard
- 25 g apple cider vinegar
- 15 g whipping cream
- ½ Tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 Tbsp maple syrup
- ½ tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 1 pinch garlic powder
- 30 g halved walnuts
-
150
g feta cheese, crumbled
of goat's cheese, cut in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 5345.1 kJ / 1277.5 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 70.5 g
- Vetten
- 97.8 g
- Verzadigd vet
- 32.7 g
- Vezels
- 14.8 g
- Natrium
- 2263.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pitta Bread
2 Std.
Sumac-spiced Houmous
5min
Wholemeal Pitta
1 Std. 35 Min
Quick Flatbreads
20min
Black Pudding Scotch Eggs
50 Min
Savoury Apero Stars
40 min
Ratatouille Galette (TM5)
1 godz. 30 min
Portuguese-style Crème Brûlée
25 min
Best Basic Houmous
5min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50 Min
Quick Bread
50 Min
Cheesy Triangle Scones
25 min