
Apparaten en Accessoires
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
224.7 kcal /
940.1 kJ
Eiwitten
2.5 g
Vetten
15.3 g
Koolhydraten
21.1 g
Vezels
4.9 g
Verzadigd vet
2.1 g
Natrium
694 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Slicing and Grating
44 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland