Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetable Tartlets
- 150 g dried chickpeas
- 200 g red peppers, cut in strips (approx. 1.5 cm)
- 60 g olive oil
- 170 g red onions, cut in wedges (3-4 cm)
- 240 - 260 g water (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- olive oil, for greasing
Mixed Salad
- 50 g sesame seeds
- 15 g fresh root ginger, grated
- 1 orange, finely grated zest of ½ and 40 g juice
- 40 g honey
- 40 g balsamic vinegar
- 80 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 100 g lamb's lettuce
- 150 g rocket leaves
- 200 g red radishes, sliced
-
300
g Granny Smith apples, cut in pieces
of tart apples, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2827 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 986 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
3h 30min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 godz.
Stuffed Portobello Mushrooms
45 Min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Mushroom Wellington
2h 20min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min