![Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c95107d7a1a8c5b87530e0c048be30d6/Derivates/873a0fb5e25b3fc5021470d27a9cb2284f7d0f40.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g sunflower oil
- 500 g floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder
- 4 medium eggs
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¾ tsp ground black pepper
- 15 g fresh dill, cut in pieces
- malt vinegar, to taste
- 4 white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)
- 200 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
- 4 processed cheese slices
- 4 brioche burger buns
- tomato ketchup, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5855.7 kJ / 1399.6 kcal
- Eiwitten
- 53.6 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 100.5 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1525.6 mg
Alternatieve recepten
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1 Std. 15 Min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 Std.
Ham and Leek Pies
1h 50min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Leftover Chicken Fajitas
1 Std. 20 Min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 Min
Prawn Bhuna
30 Min
Soy Dressing
5 Min
Prawn Saganaki
35min