Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes

Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding 45min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • sunflower oil
    750 g
  • floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder
    500 g
  • medium eggs
    4
  • white wine vinegar
    1 tsp
  • fine sea salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh dill cut in pieces
    15 g
  • malt vinegar to taste
  • white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)
    4
  • anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
    200 g
  • processed cheese slices (optioneel)
    4
  • brioche burger buns
    4
  • tomato ketchup (optioneel) for serving

Voeding per 1 portion

Calorieën 1399.6 kcal / 5855.7 kJ
Eiwitten 53.6 g
Vetten 100.5 g
Koolhydraten 73.1 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 15.5 g
Natrium 1525.6 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...