Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g peanuts, roasted, salted
- 2 garlic cloves
- 540 g water
- 40 g fish sauce
- 30 g freshly squeezed lime juice
- 40 g caster sugar
- 400 g chicken breasts, cut in pieces (5 cm)
- 200 g white cabbage, cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)
- 100 g red cabbage, cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)
- 50 g red onion, halved vertically
- 100 g carrots
- 16 fresh mint leaves
- 1 fresh chilli, thinly sliced
- 2 Tbsp fresh coriander leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1675.4 kJ / 400.5 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 893.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alpine Macaroni
45 Min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 Min
Croque Madame
45 Min
Fresh Prawn Spring Rolls
1 godz.
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 Min
Currywurst Sauce
30 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Nectarine and Prosciutto Spelt Pizza with Balsamic Glaze
2 Std. 35 Min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 godz.
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15min