Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinated Beef
- 75 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 200 g beef fillet steak
Flatbreads
- 350 g strong wholemeal bread flour, plus extra for dusting
- 250 g plain yoghurt
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp sugar
Tomato and Pepper Topping
- 4 banana shallots, halved (120-130 g)
- 20 g extra virgin olive oil
- 6 sun-dried tomatoes, sliced thinly (approx. 50 g)
- 1 preserved red pepper, cut in thin strips (approx. 50 g)
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- 1 tsp runny honey
Bean Purée
- 240 g tinned cannellini beans, (1 x 400 g tin, drained)
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- ¼ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2060 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Dill Muffins
45 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Couscous Cake with Fruit
1 Std. 50 Min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1 Std. 20 Min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10h 55min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Hollandaise Sauce
15min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Courgette and Parmesan Muffins
50 min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 min