Beef and White Bean Purée on Flatbread

Beef and White Bean Purée on Flatbread

4.6 5 beoordelingen
Voorbereiding 45min
Totaal 5u. 15min
4 pieces

Ingrediënten

Marinated Beef
  • extra virgin olive oil
    75 g
  • garlic cloves
    2
  • beef fillet steak
    200 g
Flatbreads
  • strong wholemeal bread flour plus extra for dusting
    350 g
  • plain yoghurt
    250 g
  • baking powder
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • sugar
    ½ tsp
Tomato and Pepper Topping
  • banana shallots halved (120-130 g)
    4
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • sun-dried tomatoes sliced thinly (approx. 50 g)
    6
  • preserved red pepper cut in thin strips (approx. 50 g)
    1
  • balsamic vinegar
    1 Tbsp
  • runny honey
    1 tsp
Bean Purée
  • tinned cannellini beans (1 x 400 g tin, drained)
    240 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • garlic clove
    1
  • lemon juice
    1 Tbsp
  • fresh thyme leaves
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp

Voeding per 1 piece

Calorieën 491 kcal / 2060 kJ
Eiwitten 23.8 g
Vetten 20 g
Koolhydraten 46.5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...