Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond Biscotti
- 3 large eggs
- 80 g brown sugar
- 50 g whole milk
- 100 g plain flour
- 250 g almond flour
- 1 tsp baking powder
- 100 g almonds
Poached Quince
- 400 g water
- 250 g sweet Marsala wine
- 300 g caster sugar
- 6 cardamom pods, gently crushed
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- ½ orange, thin peelings of skin only
- 800 g quince (approx. 4), peeled, cut in eights and cores removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2627 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seville Orange Marmalade
2h 30 min
Fig & Apricot Jam
40min
Tarte tatin
2 Std.
Miso kraut
168h 20min
Buckwheat Crêpes
30min
Brandy Butter
10 Min
Gooseberry Curd
1h
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 Std. 15 Min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min