![Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F001D13A-8413-4D32-8868-A768481D897E/Derivates/591EF295-8139-4231-A64C-8F050005B408.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Syllabub
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 80 g sugar
- 100 g ginger wine
- 250 g whipping cream
Stewed Rhubarb
- 200 g rhubarb, cut in pieces (3 cm)
- 30 g sugar
- 30 g water
- candied ginger, cut in small pieces, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1620 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 25.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb Crumble
55 min
Vanilla Custard
15min
Brandy Sauce
10min
Shortcrust pastry
5min
Sweet Shortcrust Pastry
Ninguna valoración
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 Min
Brandy Butter
10min
Custard
15min
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25 min
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Lemon Posset
2h 40min