Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Syllabub
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 80 g sugar
- 100 g ginger wine
- 250 g whipping cream
Stewed Rhubarb
- 200 g rhubarb, cut in pieces (3 cm)
- 30 g sugar
- 30 g water
- candied ginger, cut in small pieces, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1620 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 25.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lavender Shortbread
1 Std.
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 Std. 40 Min
Stewed Rhubarb with Orange
10 dk
Brandy Butter
10 dk
Bread Sauce
1h 25 min
Custard
15 dk
Christmas Bread Sauce
15 dk
Summer Pudding
8hod. 30min
Bread Sauce
1h 25 min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20p
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Cauliflower Cheese
50 Min