Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 lemons, thin peelings of skin from 1 and 65 g juice
- 1 orange, thin peelings of skin and juice (approx. 70 g)
- 90 g raisins
- 90 g sultanas
- 90 g dried apricots, halved
- 80 g glacé cherries, halved
- 50 g mixed candied peel
- 80 g brandy, plus extra for lighting if desired
- 100 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 90 g dark brown muscovado sugar
- 2 large eggs
- 90 g self-raising flour
- 100 g suet
- 40 g flaked almonds
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground allspice
- 1 tsp ground ginger
- 2000 g boiling water, plus extra as needed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2164 kJ / 518 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Natrium
- 92 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Viennese whirl mince pies
1h 40min
Toad in the Hole
1j
Bread Sauce
1h 25min
Brandy Sauce
10 min
Chocolate Orange Steamed Pudding
3 Std.
Christmas Cake
517h 45 min
Shortcrust pastry
5 menit
Rhubarb Crumble
55 Min
Mincemeat
15 dk
Mince Pies
1j 10 menit
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1j 10 menit
Yorkshire Pudding
1j