![Seville Orange Curd Seville Orange Curd](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F3AA1749-26AF-4C6C-879B-D7C465B0EF1F/Derivates/5FD338EE-C4C4-4C7E-BA24-C3FF8A320318.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g granulated sugar
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 3 large eggs
- 125 g unsalted butter, diced
- 100 g orange juice (from approx. 3-4 oranges)
- Voeding
- per 530 g
- Calorieën
- 8373.6 kJ / 2001.3 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 208 g
- Vetten
- 122.1 g
- Verzadigd vet
- 70.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 279.7 mg
Alternatieve recepten
Gooseberry Curd
1 Std.
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 Std.
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3h 40min
Lemon Curd
1 Std.
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1 Std.
Simnel Cake
3h
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45 min
Hazelnut meringue roulade
1h 30min
Mincemeat and Almond Tart
2h 15 min
Oatcakes
1 Std.
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45 Min
Chicken Liver Parfait
2h 40min