Apparaten en Accessoires
Eccles Cakes
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 45min
12 portions
Ingrediënten
Pastry
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes180 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water2 Tbsp
Filling
-
unsalted butter25 g
-
dark brown sugar50 g
-
currants100 g
-
ground allspice½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
egg white1
-
caster sugar for sprinkling1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
971 kJ /
232 kcal
Vetten
14.4 g
Koolhydraten
23.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The British Isles on a Plate
88 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chocolate Bourbons
45 min
Lavender Shortbread
1 godz.
Hot Cross Buns
3 godz. 50 min
Orange Biscuits
1 godz.
Chelsea Buns
1 godz. 30 min
Rich Shortcrust Pastry
25 min
Garibaldi Biscuits
40 min
Cornish Fairings
35 min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 godz.
Mini Iced Fingers
2 godz. 10 min
Bakewell Tart
1 godz. 50 min
Cheese Scones
20 min