
Apparaten en Accessoires
Fennel Risotto
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves500 g
-
unsalted butter40 g
-
water200 g
-
fine sea salt2 pinches
-
dry white wine100 g
-
Carnaroli rice (18 minute cooking time)320 g
-
chicken stock hot800 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
529.6 kcal /
2215.7 kJ
Eiwitten
17.7 g
Vetten
14.8 g
Koolhydraten
79.3 g
Vezels
7.2 g
Verzadigd vet
8.2 g
Natrium
601 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Risotto
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland