Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm) - 500 g fennel bulb, fresh, thinly sliced and leaves
- 40 g unsalted butter
- 200 g water
- 2 pinches fine sea salt
- 100 g dry white wine
- 320 g Carnaroli rice (18 minute cooking time)
-
800
g chicken stock, hot
of liquid vegetable stock, hot
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2215.7 kJ / 529.6 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 79.3 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 601 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Mushroom Risotto
30min
Courgette and Feta Risotto
30min
Pea and Mint Risotto
40 min
Asparagus Risotto
45 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.