Oyster Mushroom and Champagne Risotto
TM6 TM5 TM31

Oyster Mushroom and Champagne Risotto

3.8 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 150 g onions, quartered
  • 30 g olive oil
  • 100 g streaky bacon, cured and smoked, thinly sliced
  • 250 g fresh oyster mushroom, sliced (5 mm)
  • 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
    of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 300 g Champagne
    of dry white wine
  • 500 g water
  • 300 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
  • 30 g unsalted butter, diced

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2687.9 kJ / 642.4 kcal
Eiwitten
15.3 g
Koolhydraten
69.8 g
Vetten
27.4 g
Verzadigd vet
10.5 g
Vezels
2.1 g
Natrium
480.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten