Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g oil, high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
- 450 - 500 g parsnips, sliced (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 80 g brown onions, quartered
- 15 g butter
- 550 g chicken stock
- 100 g white beans, large, canned (e.g.: Cannellini beans), rinsed and drained
- 10 - 30 g maple syrup, pure, plus extra to garnish (optional)
- 100 g cream, 10-18% fat, plus extra to garnish, to taste
-
1
pinch salted herbs, to garnish
of 1 pinch salt, to garnish - 4 slices prosciutto, oven dried, in pieces (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1352.1 kJ / 323.2 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 282.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Pea Soup
30 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Creamy tomato soup
30 Min
Beef Wellington
2 Std. 15 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Celeriac and Apple Soup
55min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.