Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g oil, high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
- 450 - 500 g parsnips, sliced (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 80 g brown onions, quartered
- 15 g butter
- 550 g chicken stock
- 100 g white beans, large, canned (e.g.: Cannellini beans), rinsed and drained
- 10 - 30 g maple syrup, pure, plus extra to garnish (optional)
- 100 g cream, 10-18% fat, plus extra to garnish, to taste
-
1
pinch salted herbs, to garnish
of 1 pinch salt, to garnish - 4 slices prosciutto, oven dried, in pieces (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1352.1 kJ / 323.2 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 282.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
15min
Cranberry Sauce
1 Std.
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min
Beetroot Carpaccio (TM6)
20 Min
Hearty Seafood Chowder
1 Std.
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 Min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Spiced Red Cabbage
1h 10 min