Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g oil, high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
- 450 - 500 g parsnips, sliced (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 80 g brown onions, quartered
- 15 g butter
- 550 g chicken stock
- 100 g white beans, large, canned (e.g.: Cannellini beans), rinsed and drained
- 10 - 30 g maple syrup, pure, plus extra to garnish (optional)
- 100 g cream, 10-18% fat, plus extra to garnish, to taste
-
1
pinch salted herbs, to garnish
of 1 pinch salt, to garnish - 4 slices prosciutto, oven dried, in pieces (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1352.1 kJ / 323.2 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 282.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24hod. 25min
Potato and Celeriac Gratin
1 Std. 10 Min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 menit
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Raw Asian Salad
10 min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45min
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50min