Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 50 g unsalted butter, diced
- 150 g pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)
- water, for cooking pasta
- 120 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
- 320 g dried conchiglie pasta, dried
- fine sea salt, to taste
- ½ tsp white wine vinegar, or to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, finely grated zest only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2372.5 kJ / 567.1 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 74.9 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 898.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 dk
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 dk
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Pasta alla Nerano
40 dk
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min
Yakisoba Rice Vermicelli
40 dk
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Spanish Tortilla
1sa
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min