Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g celery stalks
- 150 g white cabbage, thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
- 120 g carrot
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g tomato passata
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp sugar
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 800 g water
- 80 g dried ditalini pasta
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, finely sliced
- bread, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 427 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Beef Stew with Mashed Potatoes
1 godz. 30 min
Mulligatawny Soup
35 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 Std. 10 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Hungarian Mushroom Soup
35 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Guinness® Bread
1h 45min