Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g celery stalks
- 150 g white cabbage, thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
- 120 g carrot
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g tomato passata
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp sugar
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 800 g water
- 80 g dried ditalini pasta
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, finely sliced
- bread, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 427 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Potato Soup with Parsley Pesto
30min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Creamy tomato soup
30min
Sweet Potato and Corn Chowder
45min
Tuscan Bean Soup
50min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min