![Sous-vide Sausage Ragù Sous-vide Sausage Ragù](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a3c84b9e-889a-4f1d-8873-17e4126adfe3/Derivates/0159b392-3868-4bb9-84cf-cf4ff69638a7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-vide Sausage Mixture
- 60 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces
- 50 g celery, cut in pieces
- 400 g pork sausage meat (see tip)
- 5 g balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder, freshly squeezed (see tip)
Assembly and Serving
- 50 g dry white wine
- 2 Tbsp olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- fresh basil leaves, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1811 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 878 mg
Alternatieve recepten
Oven Baked Vegetable Crisps (TM5)
1sa 45 dk
Beef Stroganoff
1h
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Steamed Rice
25 Min
Chilli Con Carne
35 min
Lamb Meatballs
45min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40 min
Basmati Rice
35 min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min