Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-vide Sausage Mixture
- 60 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces
- 50 g celery, cut in pieces
- 400 g pork sausage meat (see tip)
- 5 g balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder, freshly squeezed (see tip)
Assembly and Serving
- 50 g dry white wine
- 2 Tbsp olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- fresh basil leaves, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1811 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 878 mg
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1 godz.
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Spaghetti alla Carbonara
30 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min
Pasta with Pork and Beans
45 Min
Fruity Pulled Pork
9h 10min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Geen beoordelingen
Smoky Pork and Beans
3h
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 Std. 15 Min
Leftover Chicken Fajitas
1 Std. 20 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.