Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-vide Sausage Mixture
- 60 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces
- 50 g celery, cut in pieces
- 400 g pork sausage meat (see tip)
- 5 g balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder, freshly squeezed (see tip)
Assembly and Serving
- 50 g dry white wine
- 2 Tbsp olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- fresh basil leaves, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1811 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 878 mg
Alternatieve recepten
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1j 15 menit
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 menit
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1j 10 menit
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1 Std. 30 Min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 menit
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Spaghetti alla Carbonara
30 menit
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min