Thermomix® mesbeschermer nodig

Om dit recept te bereiden heb je de Thermomix® mesbeschermer nodig Meer informatie

Sous-vide Sausage Ragù
TM6

Sous-vide Sausage Ragù

4.6 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

Sous-vide Sausage Mixture

  • 60 g onions, quartered
  • 60 g carrot, peeled, cut in pieces
  • 50 g celery, cut in pieces
  • 400 g pork sausage meat (see tip)
  • 5 g balsamic vinegar
  • 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
  • 3 fresh sage leaves
  • 2 sprigs fresh rosemary
  • 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
    of 1 tsp ascorbic acid powder, freshly squeezed (see tip)

Assembly and Serving

  • 50 g dry white wine
  • 2 Tbsp olive oil
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 2 tsp caster sugar
  • 1 tsp salt
  • 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
  • 1 tsp dried oregano
  • fresh basil leaves, for garnishing (optioneel)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1811 kJ / 433 kcal
Eiwitten
17 g
Koolhydraten
12 g
Vetten
36 g
Verzadigd vet
9 g
Vezels
4 g
Natrium
878 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten