Apparaten en Accessoires
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
350 g
Ingrediënten
-
80 g blanched almondscashew nuts, raw80 g
-
garlic clove½
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained120 g
-
olive oil30 g
-
sweet paprika2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sourdough bread toasted10 - 12 slices
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 350 g
Natrium
2648.1 mg
Eiwitten
34.5 g
Calorieën
4555.5 kJ /
1088.8 kcal
Vetten
70.5 g
Vezels
24.2 g
Verzadigd vet
11.1 g
Koolhydraten
105 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 Min
Festive Camembert Wreath
1 Std. 50 Min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 Min
Creamy Feta Dip
5 Min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 Std. 20 Min
Lemonade
5 Min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9 Std.
Berry Chia Jam
30 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min