Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 - 300 g cooked vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see tip)
- 240 g tinned chickpeas, drained (1 x 400 g tin), reserving liquid
- 50 - 75 g tahini, to taste (see tip)
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- ½ - 1 garlic clove, to taste
- ½ - 1 tsp ground cumin, to taste
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh parsley, finely chopped, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 944 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 282 mg
Alternatieve recepten
Baby-friendly Chicken Liver Parfait
20 Min
Four Seed Power Smoothie
5min
Courgetti Carbonara
40min
Courgetti with Bolognese Sauce
40min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Geen beoordelingen
Plum and Blackberry Smoothie
5min
Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
11 Std.
Leftover Vegetable Hummus
10min
Pistachio Butter
5min
Sumac-spiced Houmous
5min
Best Basic Houmous
5min