Apparaten en Accessoires
Spanish Tortilla
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
8 portions
Ingrediënten
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
288.1 mg
Eiwitten
9.6 g
Calorieën
1197 kJ /
286 kcal
Vetten
21.6 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
3.9 g
Koolhydraten
13.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2 Std. 15 Min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 Std. 45 Min
Browned Pork Rice
1 Std.
Pasta alla Nerano
40 Min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Keine Bewertungen
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35 Min
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 Min
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min